Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TTW Sports Club – 10 ani de sănătate și mișcare
16.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 448

Pentru că mișcarea înseamnă sănătate, TTW Sports Club Slatina o organizat un eveniment special, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la înființare. Evenimentul plin de energie, adrenalină și bună dispoziție s-a bucurat de un invitat de onoare, care a animat întreaga sală de fitness.


 TTW Sports Club Slatina a împlinit 10 de ani de când promovează beneficiile sportului prin mișcare, cu ajutorul trainerilor personali profesioniști de aici. La ceas aniversar, centrul de fitness a organizat un eveniment special: un moment de antrenament de cardio-kickboxing, care a avut în centrul lui pe cunoscuta vedetă de televiziune, Roxana Ciuhulescu.
Trainerii de aici, cu experiență în antrenamentele fizice, vorbesc despre beneficiile mișcării și cum sportul a devenit un adevărat stil de viață pentru ei.
Cei care frecventează acest club de fitness mărturisesc că sportul le-a schimbat semnificativ viața.
TTW Sports vă aşteaptă cu una dintre cele mai moderne săli de fitness din Slatina. În cei 600 de mp de care dispune sala, găsiți o gamă variată de aparate, astfel încât să puteţi beneficia de un antrenament complet în fiecare zi.
Odata ce ați devenit membru TTW Sports, aveți acces nelimitat la programe și concepte exclusive de antrenamente, de la cele mai eficiente la cele mai populare clase, în permanență îmbunătățite și inspirate după metode internaționale de predare și antrenament.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022