Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bu-Do Karate Slatina, noi medalii
16.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 306

Sportivii Clubului Bu-Do karate Slatina reușesc din nou să urce pe podium la o competiție de mare anvergură. Elevii lui Romeo Costică au participat la Cupa NEKO-ME, unde au obținut trei medalii de aur, cinci de argint și cinci de bronz. În perioada aceasta, slătinenii se pregătesc pentru noi concursuri.


 Peste 200 de sportivi din 14 cluburi din România au fost prezenți la ediția de anul acesta a competiției de karate fudokan de la Tecuci. Un concurs la care au luat parte și sportivii de la Bu-Do Karate Slatina, iar rezultatele obținute sunt demne de lăudat.
Totodată, participarea la această competiție a reprezentat un test util înaintea campionatelor mondiale, dar și a celorlalte concursuri care vor avea loc în perioada următoarea. Sportivii pregătiți de Romeo Costică sunt nerăbdători să concureze și să obțină noi medalii.
De-a lungul carierei sale de antrenor de karate, datorită rezultatelor excepționale obținute de elevii săi, sensei Romeo Costică a primit de două ori distincția de antrenor emerit.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022