Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Turneu de volei de plajă la Slatina
15.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 159

A debutat a doua ediție a turneului de volei de plajă, de la Slatina. Evenimentul sportiv organizat de Academia Olimpică Română, filiala Olt a adunat la start atât foști voleibaliști care au reușit să facă performanță în acest sport, cât și amatori. Cu toții au venit pentru mișcare și distracție.


 Continuă activitățile sportive din Luna Olimpică. După succesul crosului de la Caracal, s-a dat startul unei noi ediții a turneului de volei. Timp de șase zile, la Cubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” are loc concursul de volei de plajă, organizat de Academia Olimpică Olt.
Voleibaliști de toate vârstele au răspuns invitației organizatorilor. La Slatina, voleiul este sportul care atrage tot mai mulți adepți.
Toți participanții din cadrul acestui concurs vor primi din partea organizatorilor șepci și tricouri cu însemnele olimpice. Tot în Luna Olimpică va fi organizată o competiție de tenis de masă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022