Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, o nouă „revoluție” în fotbal
13.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 328

„Promovarea echipei de fotbal CSM Slatina în Liga a II-a, este cea mai notabilă performanță a mea și sunt mândru că am făcut-o la Slatina”. Este declarația antrenorului Ovidiu Burcă, după reușita din acest sezon competițional. Burcă spune că a fost un campionat lung, greu, dar la Slatina a avut toate condițiile pentru a reuși să-și atingă obiectivul.


 CSM Slatina a evoluat anul acesta în seria a VI-a din Liga a III-a. Au fost 10 echipe în această serie care au luptat pentru a ajunge la barajul de promovare. Gruparea slătineană a reușit să încheie campionatul pe locul întâi, ajungând la meciurile de baraj. Aici a luptat cu Pucioasa, iar apoi cu Odorheiu Secuiesc. Primul meci a fost acasă, iar rezultatul a fost de 0 la 0. Invitat în Emisiunea „Stadion” de la Olt Tv, Ovidiu Burcă a vorbit despre sentimentele pe care le-a avut după acest rezultat de egalitate.
Însă meciul retur al barajului de promovare a fost un succes. CSM Slatina a obținut victoria la penalty-uri, scor 5 la 4, reușit să promoveze în eșalonul secund de fotbal.
După acest rezultat, lotul slătinean și întreg staff-ul tehnic au sărbătorit.
În cariera sa de antrenor, promovarea echipei de fotbal CSM Slatina în Liga a II-a este cea mai notabilă performanță de până acum, susține Ovidiu Burcă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina│Petrecere tradițională de 1 Mai, la pădure

Tradiția slătinenilor de a petrece ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareți a revenit. Într-o atmosferă de sărbătoare, oamenii au venit cu drag în locul lor preferat. S-au prins în hore și sârbe, au petrecut cu bere și mici alături de cei dragi și s-au relaxat într-un colț verde de poveste. La eveniment au participat și reprezentanții administrației locale și județene, dar și mai mulți senatori și deputați.
01 Mai 2024