Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, o nouă „revoluție” în fotbal
14.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 272

„Promovarea echipei de fotbal CSM Slatina în Liga a II-a, este cea mai notabilă performanță a mea și sunt mândru că am făcut-o la Slatina”. Este declarația antrenorului Ovidiu Burcă, după reușita din acest sezon competițional. Burcă spune că a fost un campionat lung, greu, dar la Slatina a avut toate condițiile pentru a reuși să-și atingă obiectivul.


 CSM Slatina a evoluat anul acesta în seria a VI-a din Liga a III-a. Au fost 10 echipe în această serie care au luptat pentru a ajunge la barajul de promovare. Gruparea slătineană a reușit să încheie campionatul pe locul întâi, ajungând la meciurile de baraj. Aici a luptat cu Pucioasa, iar apoi cu Odorheiu Secuiesc. Primul meci a fost acasă, iar rezultatul a fost de 0 la 0. Invitat în Emisiunea „Stadion” de la Olt Tv, Ovidiu Burcă a vorbit despre sentimentele pe care le-a avut după acest rezultat de egalitate.
Însă meciul retur al barajului de promovare a fost un succes. CSM Slatina a obținut victoria la penalty-uri, scor 5 la 4, reușit să promoveze în eșalonul secund de fotbal.
După acest rezultat, lotul slătinean și întreg staff-ul tehnic au sărbătorit.
În cariera sa de antrenor, promovarea echipei de fotbal CSM Slatina în Liga a II-a este cea mai notabilă performanță de până acum, susține Ovidiu Burcă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022