Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal-Tenis│Se mențin pe primul loc
18.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 111

Sportivii secției de fotbal-tenis de la CSM Slatina reușesc să se mențină pe primul loc și după cea de-a treia etapă a Campionatului Național. Clasarea pe podium în această competiție, dar și obținerea Cupei României sunt obiectivele grupării slătinene pentru acest sezon competițional.


 Sportivii de la CSM Slatina au susținut o nouă etapă a Campionatului de fotbal-tenis dedicat seniorilor. Sub îndrumarea antrenorului-jucător, Sebastian Jecu, slătinenii au reușit să încheie din nou pe primul loc.
Anul acesta, în lupta pentru marele trofeu sunt echipe redutabile, însă CSM Slatina și-a propus noi titluri. În 2021, CSM Slatina a câștigat Cupa României, Campionatul Național și cel Mondial.
Cea de-a patra etapă a Campionatului de fotbal-tenis dedicat seniorilor, la care va lua parte gruparea slătineană, va fi la Târgu Mureș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022