Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TMK Box Artrom, noi medalii
11.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 93

Sportivii de la TMK Box Artrom s-au remarcat din nou în competițiile la care au luat parte. Alexandru Iliescu este unul dintre elevii lui Dumitru Băduț care a obținut două medalii bronz, una la Openul Brașovului, iar cealaltă la Campionatul Național de la Brăila. Pentru următoarea perioadă, Alexandru și-a propus să obțină noi titluri.


 Openul Brașovului ediția 2022, o competiție extrem de aprigă, la care au luat parte sute de pugiliști din peste 20 de țări. Alexandru Iliescu, legitimat la TMK Box Artrom este sportivul slătinean care a reușit să urce pe podium în acest concurs. Însă, acesta nu este singurul rezultat obținut în ultima perioadă de Alexandru. La Campionatul Național de la Brăila, tânărul a reușit să cucerească bronzul. Despre experiența sa de la aceste competiții, a vorbit în Emisiunea „Stadion” de la Olt Tv.
Antrenorul Dumitru Băduț are numai cuvinte de laudă la adresa elevului Alexandru Iliescu.
Pentru anul acesta, pugilistul de la TMK Box Artrom are în program noi competiții, iar obiectivele sunt mari. Alexandru vrea să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, atât la nivel național, cât și internațional.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE