Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În căutare de tinere talente
11.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 162

În mediul rural sunt copii pasionați de sport care doresc să facă performanță. Însă, din păcate, nu au posibilitatea să ajungă la un club care să-i promoveze. Pe această premisă a mers președintele unui club privat care a înființat în Balș, două ramuri sportive: handbal și fotbal.


Copiii din Balș și împrejurimi au de câțiva ani, posibilitatea să facă mai multă mișcare. Și asta datorită unui club privat condus de un pasionat de sport, Iulian Statie. Olteanul și-a propus încă de acum 4 ani, de când a pus bazele înființării acestui club să atragă cât mai mulți copii. Prima secție a fost cea de fotbal.
Recent, președintele clubului privat a înființat și o secție de handbal, unde în prezent sunt înscrise 30 de fete. Cunoscuta handbalistă Florentina Stanciu și Ileana Manolescu sunt antrenoarele care le împărtășesc micuțelor sportive tainele acestui sport.
La secția de fotbal din cadrul acestui club activează 70 de copii, însă lista pentru înscriere este în continuare deschisă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022