Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, înfrântă la limită de CSM București
06.01.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 132

Echipa de handbal a CSM Slatina a fost aproape de a fi surpriza începutului de an. Fetele pregătite de Victorina Bora s-au luptat de la egal la egal cu cele mai bune jucătoare ale fostei campioane a Europei, CSM București. Scorul final al partidei a fost 27 – 26 pentru bucureștence.


 Primul meci din acest an a adus față-n față echipele CSM București și CSM Slatina, în cadrul celei de-a X – a etape a Ligii Florilor. Deși diferența dintre cele două formații este mare pe hârtie, în teren acest lucru nu s-a văzut. Mai mult decât atât, formația lui Adrian Vasile a tremurat serios pentru cele 3 puncte.
Cu jucătoare în formă, precum Lorena Ostase, Luciana Popescu, Elena Olaru sau Mirela Pașca, CSM Slatina a fost aproape de a produce o adevărată surpriză.
Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost pivotul Lorena Ostase, cu 8 goluri, în timp ce la CSM București cele mai multe goluri le-a marcat Cristina Neagu, tot 8.

Sâmbătă, CSM București va disputa și primul meci al anului în Liga Campionilor, pe terenul echipei Brest Bretagne. De cealaltă parte, CSM Slatina va evolua pe 12 ianuarie, pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE