Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
AJOFM Olt, noi cursuri de specializare
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 8

În luna noiembrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt va organiza cinci programe de formare profesională, oferind oportunități pentru 70 de persoane de a se specializa în diverse meserii. Cursurile vor acoperi ocupatii precum frizer, manichiurist și competențe digitale.


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt va derula luna viitoare, noi programe de formare profesională, adresate celor care doresc să învețe o meserie nouă.
Potrivit AJOFM Olt, în primele nouă luni ale anului 2024, sute de persoane din județ au beneficiat de cursuri de formare profesională. Dintre aceștia, 246 de participanți au reușit să își găsească un loc de muncă după finalizarea cursurilor, contribuind astfel la reducerea șomajului în județ.
Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională, suportând contravaloarea lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024