Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ITM Olt|Acțiune de control în slow-motion
11.10.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 187

De unsprezece zile au avut nevoie inspectorii de muncă olteni pentru a face un singur control. ITM Olt a anunțat finalizarea unei noi campanii naționale de verificare a agenților de muncă temporară. La nivelul județului nostru există doar o singură societate care se ocupă cu plasarea angajaților pentru muncă temporară și, în ciuda faptului că au fost descoperite mai multe deficiențe, inspectorii de muncă nu au aplicat sancțiuni.


 Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a prezentat un nou bilanț al campaniilor naționale de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă, de către agenții de muncă temporară. Acțiunea, însă, nu a fost chiar atât de amplă. Pentru o singură societate, inspectorii ITM au avut nevoie de 11 zile pentru a efectua acest control.
Mai mult decât atât, rezultatele controalelor au scos la iveală și câteva nereguli, însă, inspectorii de muncă au închis ochii și nu au aplicat sancțiuni.
Acțiunile de verificare ale inspectorilor de muncă vor continua până la finalul acestui an, diversificând, cu fiecare campanie tematică, domeniile de activitate ale societăților controlate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024