Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ciușnel Parts, acum și în Caracal
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 387

Astăzi, la Caracal, s-a inaugurat cel de-al doilea magazin CIUȘNEL PARTS din județul Olt, unul dintre cele mai mari din domeniul agricol din sudul României. Frații Dan și Adrian Ciușnel, antreprenorii din spatele afacerii, oferă o gamă extinsă de piese de schimb și utilaje agricole de top.


 Astăzi, la Caracal, s-a deschis unul dintre cele mai mari magazine din domeniul agricol din sudul României – CIUȘNEL PARTS! Acesta este locul ideal pentru agricultorii care caută piese de schimb de încredere și echipamente de calitate superioară. Este cel de-al doilea magazin CIUSNEL PARTS din județul Olt, o afacere de familie, dezvoltată de frații Dan și Adrian Ciușnel, care au transformat pasiunea pentru agricultură într-o sursă de soluții profesionale pentru fermieri.
Magazinul oferă o gamă variată de piese de tractoare, combine și alte utilaje agricole, acoperind toate nevoile agricultorilor, indiferent de tipul sau sezonul activităților.
La deschiderea magazinului, vizitatorii au fost încântați de varietatea și calitatea produselor disponibile. În plus, clienții pot comanda ușor piesele necesare accesând site-ul www.ciusnel.ro.
CIUȘNEL PARTS nu înseamnă doar piese și echipamente de înaltă calitate, ci și o echipă de oameni pasionați de tehnica agricolă, care sunt la curent cu noile tehnologii din domeniu. Noul magazin din Caracal este situat pe strada Craiovei nr. 317.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE