Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emoții și bucurie de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 20

Bunicii aflați în grija Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt au avut parte astăzi de o surpriză deosebită cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Conducerea instituției le-a adus zâmbete pe chipuri printr-un program artistic dedicat lor, susținut de tineri din licee și ansambluri folclorice.


 Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, bunicii aflați în grija DGASPC Olt au avut parte de o surpriză emoționantă. Astăzi, la Căminul de Bătrâni din Slatina, conducerea instituției a organizat un spectacol dedicat vârstnicilor, care a inclus muzică, poezii cu mesaje profunde și coregrafii care au adus zâmbete pe chipurile bunicilor.
Atmosfera a fost încărcată de emoție, iar mulți dintre vârstnici au fost copleșiți de bucurie, având lacrimi în ochi în semn de recunoștință pentru gesturile de afecțiune.
De asemenea, bunicii care locuiesc în centrele rezidențiale din alte localități oltene au avut parte de spectacole și mici surprize, demonstrând astfel că, în această zi dedicată persoanelor vârstnice, iubirea și atenția față de ei sunt mai importante ca niciodată.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE