Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Depozit de legume și fructe din Olt închis de DSVSA Olt
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 112

Un depozit de legume și fructe din județul Olt a fost închis de către inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt, după ce s-a constatat că acesta funcționa fără autorizație. Totodată, pentru lipsa documentelor necesare, proprietarul depozitului a fost amendat cu 50.000 de lei.


 Luna trecută, inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt au desfășurat acțiuni ample de control pentru a verifica siguranța alimentelor de origine non-animală. Controalele au avut loc la producători primari de materii prime vegetale, inclusiv cereale, legume și fructe, precum și la unități de procesare și depozite de legume-fructe. În urma verificărilor, un depozit de legume și fructe a fost închis.

De asemenea, prin filtrul inspectorilor au trecut și producătorii de legume, fructe și cereale.
Totodată, pe parcursul lunii trecute, în Laboratorul Sanitar Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor Olt s-au efectuat analize asupra a 44 de probe de legume și fructe importate din diverse țări. Conform raportului DSVSA Olt, specialiștii au identificat reziduuri de pesticide în 10 dintre probele analizate. Cu toate acestea, este important de menționat că aceste reziduuri nu au depășit limitele maxime admise, asigurând astfel siguranța consumatorilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE