Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se caută voluntari pentru SMURD
25.09.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 67

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt desfășoară în această perioadă cea de-a XV - a campanie de recrutare, în cadrul programului de voluntariat „Salvator din pasiune!”. Demersul are la bază atât beneficiile activităților de voluntariat, cât și onoarea de a participa la misiuni de salvare, după parcurgerea tuturor modulelor de instruire practică.


 Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt anunță o nouă perioadă de înscrieri pentru grupele de voluntari în cadrul departamentului SMURD. Este cea de-a XV - a campanie de recrutare pe care pompierii olteni o desfășoară. Se caută persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani, sunt apte din punct de vedere medical și nu au cazier judiciar.
La eveniment au fost prezenți și trei voluntari SMURD, absolvenți ai primului modul de pregătire și instruire practică. Chiar dacă mai au multe etape de parcurs până când vor putea participa la misiuni reale alături de salvatori, tinerii sunt entuziaști și dornici să învețe cât mai multe lucruri noi și utile pentru a salva vieți.
Potrivit datelor oficiale ale pompierilor olteni, în perioada 26 septembrie - 11 octombrie doritorii își pot depune dosarele de înscriere. Cei care vor trece de această etapă, vor începe modulele de pregătire de pe data de 26 octombrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE