Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Găvănești│Se lucrează la rețeaua de gaze naturale
24.09.2024
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 59

De anul viitor, locuitorii din comuna Găvănești își vor putea încălzi locuințele cu centrale pe gaz și vor renunța să mai gătească pe plitele electrice. De două luni au început lucrările la rețeaua de distribuție a gazelor naturale, iar autoritățile estimează că acest proiect va fi finalizat în următoarele zece luni.


 Comuna Găvănești este parte componentă a unui proiect realizat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, denumit „Înființare sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale, în cadrul parteneriatului Valea Gemartăluiului, județul Olt”. Din proiect mai fac parte comunele Baldovinești, Călui, Dobrețu, Oboga și Vulpeni.
Primarul localității Găvănești, Iulian Antonie, spune că proiectul rețelei de gaze are ca termen de finalizare 12 luni de la începerea lucrărilor.
Prezent în localitate, la inaugurarea noii săli de sport, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a dat detalii despre acest proiect important.
Proiectul de extindere a rețelei de gaze naturale în comuna Găvănești reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor și modernizarea infrastructurii. Finalizarea lucrărilor va permite cetățenilor să beneficieze de o sursă de energie mai eficientă și mai economică, contribuind astfel la reducerea costurilor cu încălzirea și gătitul. Autoritățile își propun să încheie acest proiect în termenul stabilit, pentru a aduce comunității confortul și siguranța necesare în gospodării.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE