Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți
24.09.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 97

Luna viitoare, absolvenții din județul Olt vor avea șansa de a interacționa direct cu angajatorii la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată de AJOFM Olt. Evenimentul oferă o oportunitate valoroasă pentru tinerii care au finalizat o formă de învățământ să își găsească un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale.


 AJOFM Olt va organiza o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, un eveniment important dedicat tinerilor care au finalizat recent o formă de învățământ și sunt în căutarea unui loc de muncă. Acțiunea va avea loc la Slatina și Caracal.
Bursa locurilor de muncă nu este destinată exclusiv absolvenților, ci și altor categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să își schimbe jobul actual. Evenimentul oferă participanților posibilitatea de a explora diferite opțiuni de carieră și de a înțelege mai bine cerințele actuale ale pieței muncii.

În această perioadă, AJOFM Olt a demarat deja acțiunea de contactare a agenților economici din județ, invitându-i să participe la eveniment și să își prezinte ofertele de locuri de muncă disponibile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE