Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: CAO spală rețelele de alimentare cu apă
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 17

Se curăță sistemul de alimentare cu apă al Slatinei. Compania de Apă Olt anunță că vrea să demareze, în scurt timp, un program periodic de spălare a tuturor rețelelor publice de alimentare cu apă. Cei de la CAO spun că au luat această decizie, în urma numeroaselor sesizări primite de la cetățeni, care spun că se confruntă cu problema turbidității apei.


 Se curăță întreg sistemul de alimentare cu apă al Slatinei. Reprezentanții Companiei de Apă Olt spun că, din cauza lucrărilor pe rețelele de apă și canalizare care se desfășoară pe foarte multe străzi din oraș, atât în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă " Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020", dar și prin fonduri proprii, în zonele unde se fac aceste intervenții apar modificări ale turbidității apei. Astfel, pentru o mai bună apă la robinet, trebuie curățată întreaga rețea de alimentare a orașului.
„Pentru îmbunătățirea calității apei furnizate, până la finalizarea lucrărilor de investiții, Compania de Apă Olt va efectua în toate zonele unde se lucrează, dar și acolo unde primim sesizări de la cetățeni, spălări ale rețelelor de alimentare cu apă”, spun reprezentanții CAO.
Potrivit celor de la CAO, programul de spălare al sistemului de alimentare cu apă al orașului, pe cartiere și pe străzi, va fi făcut public în zilele următoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE