Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│A scăzut rata șomajului
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 5

În luna august, județul Olt a înregistrat o ușoară scădere a ratei șomajului, conform datelor furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. Această evoluție pozitivă arată că tot mai mulți șomeri reușesc să se integreze pe piața muncii.


 Numărul șomerilor din județul Olt care reușesc să își găsească un loc de muncă este în creștere, conform celor mai recente date publicate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. Statisticile arată o tendință pozitivă în ceea ce privește rata de angajare, datorită programelor de formare profesională și suportului oferit de agenție.
Conform unei statistici realizate de AJOFM, tinerii cu vârste sub 25 de ani sunt cei care se angajează cel mai rapid. În schimb, persoanele cu vârsta de peste 55 de ani întâmpină dificultăți în găsirea unui loc de muncă. Majoritatea șomerilor din județul Olt provin din mediul rural și nu beneficiază de sprijin financiar din partea statului.
De asemenea, persoanele cu un nivel de instruire gimnazial reprezintă cea mai mare parte a celor fără loc de muncă, susțin reprezentanții AJOFM Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE