Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina participă la Ziua de Curățenie Națională
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 32

Primăria Slatina va participa sâmbătă, 21 septembrie, la Ziua de Curățenie Națională, un eveniment organizat de Asociația „Let’s Do It, România”. Această manifestare face parte dintr-o mișcare națională dedicată curățeniei și protejării mediului, care are loc anual cu scopul de a aduce împreună comunități din întreaga țară.


În weekend, Primăria Slatina se va alătura unei acțiuni naționale dedicate protejării mediului, prin participarea la Ziua de Curățenie Națională, organizată de Asociația „Let’s Do It, Romania!”. Astfel, voluntarii din Slatina sunt invitați să se alăture acestei inițiative de amploare, pentru a contribui la curățarea spațiilor publice și la redarea frumuseții naturii. Participanții vor avea ocazia să strângă gunoiul și să petreacă câteva ore alături de semeni dornici să facă fapte bune pentru mediu.
Asociația „Let’s Do It, România!” este cea mai mare mișcare socială din România, având o experiență de 14 ani în promovarea curățeniei și protejării mediului. Organizează evenimente de amploare, campanii educaționale și proiecte de reciclare, mobilizând comunități din toată țara pentru a combate problema deșeurilor și pentru a promova un stil de viață sustenabil.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE