Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
DGASPC Olt: Speranțe la început de an școlar
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 612

Sute de copii care dispun de măsură de protecție au trecut prin emoțiile începutului de an școlar cu speranță și entuziasm. Printre aceștia se numără elevi de clasa pregătitoare, boboci de liceu, dar și tineri din clasa a 12-a, care își doresc ca acest an să fie unul plin de reușite. Cu planuri mari și multă ambiție, acești elevi nu lasă dificultățile vieții să le umbrească visele.


Începutul școlii a adus emoții și așteptări pentru copiii aflați în grija statului. Este o oportunitate de a începe un nou parcurs educațional, în care își pot construi viitorul cu optimism și încredere.
Un exemplu remarcabil este Maria Delcea, elevă în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”. Tânăra a încheiat clasa a 10-a cu media 9.31, dovadă a perseverenței și a muncii ei constante.
Pentru Maria, educația este cheia unui viitor luminos, iar visul ei este să devină un dascăl devotat. Iubește copiii și dorește să le ofere sprijinul și cunoașterea de care au nevoie pentru a reuși în viață.
Astfel, anul școlar 2024-2025 aduce noi speranțe pentru acești copii, iar implicarea tuturor părților rămâne esențială pentru succesul lor pe termen lung.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE