Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rămas bun, doamna profesoară Mihaela Neacșu!
04.09.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4883

O veste tristă zguduie lumea învățământului oltean. Profesoara de fizică, Mihaela Neacșu, de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina, s-a stins din viață, noaptea trecută. Dascălul, cu o activitate de peste 30 de ani la catedră, a lăsat un gol imens în sufletele colegilor și al elevilor săi.


Un dascăl, iubit, devotat și respectat, care a modelat zeci de generații și mai avea încă de format câteva. Așa era Mihaela Neacșu, profesoară de fizică la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.
Din păcate, noaptea trecută, aceasta s-a stins din viață, la vârsta de 60 de ani. Era internată la la Spitalul Județean de Urgență Slatina, de un an ea luptându-se cu o boală incurabilă. Vestea morții a căzut ca un trăsnet peste colegii și peste elevii săi, care o așteptau la școală.
„Cu sufletele împietrite, anunțăm că doamna profesoară, colega noastră minunată, MIHAELA NEACȘU, nu se mai află printre noi.
O inimă blândă a încetat să mai bată, un suflet extraordinar, plin de lumină și vivacitate, a plecat în lumea îngerilor, lăsând în urmă o incomensurabilă durere și un gol imens.
Cuvintele sunt prea sărace că să exprime tristețea gravă care s-a așternut în sufletele noastre!”, au transmis colegii, pe pagina de facebook a Colegiului Național.
Marius Perianu, directorul Colegiului Național „Ion Minulescu” și-a găsit cu greu cuvintele despre profesoara cu care liceul se mândrea.
Peste 30 de ani a petrecut la catedră, Mihaela Neacșu. Profesor și diriginte cu sufletul, dascălul încă mai avea multe să îi învețe pe elevii săi.
Mihaela Neacșu era soția fostului prefect de Olt, Silviu Neacșu, și el dascăl la rândul său. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Zbor lin către îngeri, doamna profesoară!
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE