Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompieri în competiții de ziua lor
04.09.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 316

Au început competițiile pe care ISU Olt le organizează în fiecare an, pentru a marca Ziua Pompierilor din România. Astfel, de ieri, salvatorii de la toate subunitățile din județ se întrec la diferite probe sportive, pentru a obține locul 1. Toate activitățile sunt organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Pompierilor din România, care are loc în fiecare an pe 13 septembrie.


De ieri, pompierii olteni se întrec în competiții sportive. Minifotbal, atletism și cros, dar și alte întreceri au loc între salvatorii olteni, care se luptă, zilele acestea, pentru un loc pe podium. Competițiile au debutat marți, când echipe formate din salvatori de la Detașamentele Slatina și Caracal, Gărzile Vișina și Osica de Sus, s-au întrecut la minifotbal, pe terenul sintetic al Liceului Economic Slatina. Astăzi, în schimb, a fost mișcare la Pădurea Strehareți.
Iar activitățile la ISU Olt vor continua. În fiecare an, pe 13 septembrie este marcată Ziua Pompierilor din România. Cu acest prilej, vor fi organizate manifestări specifice, vor avea loc avansări în grad și defilări și vor fi oferite diplome de merit și recunoștiință.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE