Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Jandarmeria Olt caută ofițer specialist
04.09.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 269

Jandarmeria Olt caută ofițer specialist. Postul este liber la Serviciul Logistic – Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului, iar angajarea se face din sursă externă. Condiția esențială o reprezintă studiile de specialitate în acest domeniu.


Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a scos la concurs un post de ofițer specialist la Serviciul Logistic – Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului, din sursă externă, prin încadrare directă sau rechemare în activitate.
Cererea de înscriere și documentele pentru dosarul de recrutare se transmit în format complet, scanate, până la data de 16 septembrie a.c., ora 14.00, la adresa de email contact@jandarmeriaolt.ro. Concursul constă în susținerea unui test scris – tip grilă.
Informații cu privire la locul și ora susținerii probelor vor fi comunicate ulterior pe platforma https://hub.mai.gov.ro, platformă care conține anunțul în integralitate și mai multe detalii precum condițiile ce trebuie îndeplinite, formularele și modelele documentelor costitutive ale dosarului de recrutare, informații referitoare la probele de concurs, precum și tematica și bibliografia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE