Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Casa de Pensii Olt│Clarificări despre recalcularea pensiilor
04.09.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 1375

Casa de Pensii Olt a făcut clarificări în ceea ce privește recalcularea pensiilor începând de la 1 septembrie. Potrivit datelor oficiale, media de creștere a veniturilor este de 500 de lei. În acest moment, cea mai mare pensie din județ este de 72.000 de lei.


Directorul Casei de Pensii Olt, Iulian Smarandache, a susținut astăzi o conferință de presă în legătură cu recalcularea pensiilor din județul Olt. Potrivit datelor oficiale ale instituției, cei mai mulți dintre ei au primit majorări în urma recalculărilor, însă au fost și cazuri în care pensia a rămas la fel.
Directorul Casei de Pensii a vorbit despre noile majorări, dar și care au fost cele mai mari creșteri înregistrate în veniturile lunare ale pensionarilor.
Potrivit Casei de Pensii Olt, nicio pensie nu va fi micșorată începând de la 1 septembrie. Dacă suma recalculată va fi mai mică decât cea actuală, pensionarii vor continua să primească același venit ca până acum. Totodată, indiferent de cuantumul rezultat în urma recalculării, valoarea pensiei nu va putea fi mai mică decât 1.281.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE