Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO: Investiții pentru viitor
30.08.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 75

Compania de Apă Olt continuă investițiile în modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, atât în Slatina, cât și în județ. În prezent, la Slatina, lucrărilee au fost realizate în proporție de peste 50%.


 Se lucrează la Slatina și în județul Olt, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare. Lucrările sunt în diferite stadii de finalizare, la Slatina fiind avansate în proporție de peste 50%.
„Așa cum am prezentat, prin ”Proiectul Regional Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, cu finanțare europeană nerambursabilă, în valoare totală de 241.491.807 euro, Compania de Apă Olt realizează investiții în
25 de localități din județul Olt - Slatina, Caracal, Balș, Corabia, Drăgănești-Olt, Dăneasa, Scornicești, Potcoava, Piatra-Olt, Găneasa, Gostavățu, Băbiciu, Scărișoara, Dobrosloveni, Fărcașele, Izbiceni, Giuvărăști, Tia-Mare, Rusănești, Serbănești, Crampoia, Vișina, Bălteni, Perieți, Schitu”, apare pe pagina de facebook a companiei.
Aceste localități beneficiază de modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, se reabilitează stațiile de pompare apă uzată și se construiesc altele noi. Investițiile sunt la aproximativ 60% grad de finalizare.
„Noi, Compania de Apă Olt, facem investiții pentru viitorul comunităților locale și suntem parte din fiecare comunitate”, mai transmit reprezentnații CAO, pe pagina de Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE