Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi cursuri de calificare pentru olteni
25.07.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 425

În luna lui cuptor, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt vine în sprijinul oltenilor care doresc să se reorienteze profesional. Instituția va organiza trei cursuri de calificare, adaptate cerințelor actuale de pe piața muncii. Astfel, oltenii interesați vor avea ocazia să urmeze cursuri de lucrător comercial, contabil și frizer.


 O nouă oportunitate excelentă pentru olteni de a-și dezvolta competențele și de a-și îmbunătăți șansele de angajare sau de schimbare a carierei. Și asta pentru că AJOFM Olt va organiza în luna lui cuptor, noi cursuri de formare profesională. Participanții vor beneficia de o pregătire teoretică și practică, menită să le asigure o adaptare rapidă și eficientă la cerințele actuale ale pieței muncii.
De la începutul anului și până în prezent, la AJOFM Olt, sute de olteni au reușit să finalizeze cursurile de formare profesională în diferite meserii.
Potrivit oficialilor instituției, în urma absolvirii cursurilor, 207 persoane s-au angajat, în perioada ianuarie-iunie 2024.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE