Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Microbuze școlare pentru elevii de la sate
25.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 325

Consiliul Județean Olt va achiziționa 35 de microbuze școlare electrice și hibride, valoarea totală a proiectelor fiind de 60 de milioane de lei. Sunt inițiative care se apropie de perioada efectivă de implementare. Noile microbuze achiziționate urmează a fi direcționate către școlile care se confruntă cu cele mai mari probleme legate de starea tehnică precară a mijloacelor de transport școlar.


 Deplasarea elevilor de acasă la școală și înapoi a fost făcută cu mijloace de transport vechi, uzate și periculoase pentru siguranța copiilor. Este rezultatul unui inventar realizat, în acest an, de către autoritățile abilitate în acest sens. Pentru a veni în sprijinul elevilor din mediul rural, Consiliul Județean a accesat mai multe proiecte importante prin care se dorește achiziționarea a peste 30 de microbuze școlare electrice și hibride noi, care vor fi redirecționate localităților care se confruntă cu cele mai grave probleme legate de acest aspect.
După finalizarea perioadei de implementare a acestor proiecte, microbuzele electrice vor trece în proprietatea primăriilor beneficiare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE