Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimele zile de înregistrare la AJOFM Olt pentru absolvenți
23.07.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 33

Absolvenții promoției 2024 sunt invitați să se înregistreze la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt și la punctele de lucru din județ, în funcție de domiciliu. Prin înregistrare, aceștia pot beneficia de servicii gratuite de informare și consiliere profesională, mediere a muncii, formare profesională și alte măsuri de stimulare a ocupării. De asemenea, ei pot primi șomaj pe o perioadă de șase luni.


 Se apropie termenul limită în care absolvenții din acest an pot să se înregistreze la AJOFM Olt. Prin înscrierea în evidențele instituției, tinerii vor putea accesa diverse servicii și vor avea șansa să primească ajutor financiar, pe o perioadă de șase luni.
La nivelul județului, până la această dată, la AJOFM Olt s-au înregistrat 96 de persoane. 38 dintre acestea sunt din Slatina.
Aceste măsuri sunt menite să sprijine tinerii în tranziția lor de la educație la piața muncii, oferindu-le suportul necesar pentru a-și găsi un loc de muncă și a se integra cât mai repede pe piața muncii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE