Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eroi împotriva flăcărilor
23.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 82

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au devenit eroii comunităților locale. Din cauza valului extrem de căldură din ultima perioadă, numărul incendiilor spontane de vegetație a crescut alarmant, ajungându-se și la 10-11 intervenții pe zi.


 Eroi fără nume, dar cu un curaj fără margini în fața focului. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt sunt oamenii care, în ultimele zile, au luptat pentru siguranța noastră. Indiferent de orele petrecute în garnizoană sau pe teren, salvatorii sunt mereu în alertă, în efectiv complet pentru a interveni prompt și eficient în toate cazurile în care pot oferi ajutor.
Din cauza temperaturilor foarte ridicate continue din ultimele săptămâni, numărul incendiilor de vegetație de la nivelul județului Olt a crescut alarmant. Reprezentanții ISU Olt spun că au avut și 10 - 11 intervenții pe zi, unele chiar de lungă durată.
Pompierii fac, în continuare, apel la prevenție în rândul populației și reamintesc că este interzisă arderea miriștilor, a litierei pădurii, a stufului, a tufărișurilor sau a vegetației ierboase. Nerespectarea acestor prevederi legale constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 7.500 de lei la 15.000 de lei pentru persoane fizice, iar pentru persoanele juridice, de la 50.000 lei, la 100.000 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE