Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sfaturi de prevenție pe timp de caniculă
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 126

Chiar dacă vom avea câteva zile răcoroase, temperaturile caniculare vor reveni la finalul acestui weekend. Din acest motiv, medicii lansează mai multe sfaturi legate de metodele de prevenire a expunerii la disconfortul termic. De asemenea, și Primăria Slatina are pregătite trei puncte de prim ajutor, care vor fi deschise de fiecare dată când va intra în vigoare un cod de caniculă.


 După episoadele de ploi și furtuni din aceste zile, meteorologii anunță că temperaturile caniculare se vor întoarce. Vara este abia la început, iar disconfortul termic accentuat va predomina toată perioada acestui anotimp. Evitarea expunerii la temperaturi ridicate, consumul ridicat de apă, compot și fructe sau purtarea obligatorie a pălăriilor sau șepcilor sunt doar câteva dintre sfaturile pe care cadrele medicale le lansează pentru populație, astfel încât să putem evita vizitele nedorite la spital.
Pentru a veni în sprijinul populației, Primăria Slatina, prin Direcția de Asistență Socială, a pus la dispoziția oamenilor trei puncte de prim-ajutor, amplasate în cele mai aglomerate zone din oraș.
Pe lângă serviciile medicale, punctele de prim-ajutor sunt și centre de informare, oamenii primind sfaturi utile, direct de la asistenții medicali ai instituției.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE