Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Festin culinar în Parcul Tineretului
01.07.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1103

Timp de trei zile, Aleea Eroilor a devenit destinația preferată a iubitorilor de mâncare bună și băuturi răcoritoare. Pe toată perioada desfășurării „Zilelor Municipiului Slatina", organizatorii au amenajat o zonă de alimentație publică ce a încântat vizitatorii cu o gamă largă de preparate gastronomice.


 În cadrul evenimentului „Zilele Municipiului Slatina 2024", organizatorii au oferit participanților o experiență completă, combinând muzica și distracția cu o zonă specială dedicată iubitorilor de mâncare și băuturi răcoritoare.
În zona de alimentație publică au fost disponibile preparate delicioase precum clătite savuroase, gogoși delicioase și diverse preparate la grătar.
De asemenea, o gamă variată de limonade răcoritoare și alte băuturi au fost la dispoziția celor dornici să se răcorească.
Cumpărătorii au declarat că produsele sunt deosebit de bune, fiind apreciate atât pentru calitate, cât și pentru prețurile accesibile.
Atmosfera de petrecere și mirosurile apetisante au atras numeroși vizitatori, transformând evenimentul într-o adevărată sărbătoare a gusturilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE