Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cod Roșu de caniculă în weekend
21.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 161

Weekend de foc în județul Olt. Meteorologii au emis Cod Roșu de caniculă pentru zilele de sâmbătă și duminică. Vor fi temperaturi de 39 de grade Celsius, iar pompierii vin cu o serie de recomandări importante pentru a suporta mai ușor temperaturile sufocante.


Meteorologii au emis, pentru zilele de 22 și 23 iunie, o avertizare de tip Cod Roșu de caniculă !
”Temperaturile maxime vor fi de 38...39 de grade, iar cele minime se vor situa în jurul a 20 de grade (nopți tropicale). Va fi caniculă și disconfort termic deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități”, informează ANM.

Pentru a suporta mai ușor canicula, paramedicii SMURD ne oferă câteva sfaturi importante.
De asemenea, canicula îi îndeamnă pe oameni să meargă la scăldat pentru a se răcori, însă, pentru evitarea unor tragedii, este foarte important ca această activitate să se realizeze doar în locuri special amenajate, fără a vă pune viața în pericol!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Detalii șocante în cazul fetiței căzute de la etaj

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetiței de șase ani, din Balș, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Anchetatorii au audiat astăzi mai multe persoane și au schimbat încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă, în tentativă de omor. Se pare că fetița a asistat la scandalul dintre părinți, iar tatăl vitreg ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o, moment în care copila s-a speriat și a sărit de la etaj.
21 Iun 2024