Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi cursuri de formare profesională la AJOFM Olt
20.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 184

În luna iulie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt va organiza trei programe de formare profesională destinate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Cele 42 de persoane care vor participa la aceste cursuri se vor pregăti în următoarele meserii: lucrător comercial, îngrijitor bătrâni la domiciliu și manichiurist.


AJOFM Olt continuă să sprijine persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă prin organizarea unor programe de formare profesională diversificate, contribuind astfel la reducerea șomajului. Astfel, și în luna iulie, zeci de olteni au posibilitatea să se specializeze în meserii precum lucrător comercial, îngrijitor bătrâni la domiciliu și manichiurist.
Potrivit oficialilor agenției județene, în perioada ianuarie- mai au fost organizate cinci programe de formare profesională. În urma absolvirii cursurilor, aproximativ 200 de olteni au reușit să se încadreze pe piața muncii.

Cursurile de formare profesională sunt gratuite pentru șomerii indemnizați și neindemnizați înregistrați în evidențele AJOFM Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE