Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lubenițele de Dăbuleni au ajuns în Piața Zahana
20.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 297

Lubenițele de Dăbuleni, cunoscute pentru savoarea și calitatea lor superioară, au apărut în Piața Zahana. Produsele oferite de producătorii locali sunt sănătoase, zemoase și de calitate excelentă. La începutul sezonului, prețul este de 5 lei kilogramul.


Lubenițele de Dăbuleni au ajuns în Piața Zahana, mai devreme decât sezonul trecut, spun producătorii care de foarte mulți ani, aleg să-și vândă produsele aici. În prezent, prețul unui kilogram de pepeni verzi este de aproximativ 5 lei, mai mare decât cel din aceeași perioadă a anului trecut. Fermierii spun că acest lucru se datorează costurilor crescute de producție.
În fiecare vară, clienții fideli ai acestor producători așteaptă cu nerăbdare să se bucure din nou de lubenițele proaspete și savuroase din Dăbuleni.
Pepenii galbeni românești se vând cu 10 lei kilogramul. În județul Olt sunt cultivate 2.127 de hectare de pepeni. Dintre acestea,1.861 de hectare sunt cultivate cu pepeni verzi, iar alte 266 de hectare sunt de pepeni galbeni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Detalii șocante în cazul fetiței căzute de la etaj

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetiței de șase ani, din Balș, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Anchetatorii au audiat astăzi mai multe persoane și au schimbat încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă, în tentativă de omor. Se pare că fetița a asistat la scandalul dintre părinți, iar tatăl vitreg ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o, moment în care copila s-a speriat și a sărit de la etaj.
21 Iun 2024