Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ITM Olt în control la restaurante
19.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 126

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a finalizat o nouă campanie de control a societăților din județul Olt. De data aceasta, țintele au fost companiile din domeniul „Restaurante și alte activități de servicii de alimentație”. Deficiențele descoperite au fost minore, nefiind aplicate amenzi, ci doar mai multe măsuri de remediere.


 Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt continuă eforturile de reducere a abaterilor de la normele de muncă în vigoare în rândul societăților din județ. Timp de trei zile, inspectorii au controlat 15 restaurante din județ, obiectivul principal fiind acela de a identifica agenții economici care sunt tentați să angajeze personal „la negru”.
Bilanțul, însă, a fost unul pozitiv. Chiar dacă au fost descoperite câteva nereguli, inspectorii de muncă nu au acordat amenzi, ci doar măsuri de remediere a deficiențelor constatate.
Reprezentanții ITM Olt spun că aceste acțiuni de control vor continua pe tot parcursul anului și orice abatere de la normele de muncă în vigoare va fi aspru sancționată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Detalii șocante în cazul fetiței căzute de la etaj

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetiței de șase ani, din Balș, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Anchetatorii au audiat astăzi mai multe persoane și au schimbat încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă, în tentativă de omor. Se pare că fetița a asistat la scandalul dintre părinți, iar tatăl vitreg ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o, moment în care copila s-a speriat și a sărit de la etaj.
21 Iun 2024