Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Moment de bilanț și alegeri în Sanitas Olt
14.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 609

În sala Europa a Consiliului Județean Olt a avut loc, astăzi, cea de-a IX - a Conferință Sanitas Olt. Au fost purtate discuții de actualitate, a fost prezentat un bilanț de activitate, dar a fost aleasă și noua conducere a Uniunii Județene Sanitas Olt. Așa se face că Roxana Dumitrescu a fost reconfirmată în poziția de președinte a celui mai puternic sindicat județean.


 Consiliul Județean Olt a fost astăzi gazda celei de-a IX - a Conferințe a Uniunii Județene Sanitas Olt. În prezența echipelor manageriale ale spitalelor din județ, dar și în a primarilor și reprezentanților Federației Sanitas, a fost prezentat un bilanț de activitate al anului 2023/2024. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului a fost votat și noua echipă de conducere a Sanitas Olt, Roxana Dumitrescu fiind reconfirmată în fruntea sindicatului oltean.
În ultimii ani, activitatea sindicală a avut de înfruntat multe obstacole. Prin perseverență și implicare activă pentru angajații din sistemele medicale și de asistență socială, reprezentanții Federației Sanitas au reușit să apere drepturile sociale și salariale ale membrilor sindicatului.
La nivelul județului Olt, Sanitas are peste 2.500 de membri, fiind cea mai mare mișcare sindicală și de reprezentare din întreg județul.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE