Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Renumărarea voturilor pentru Consiliul Local Slatina
12.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 375

A continuat și astăzi depunerea materialelor electorale la Biroul Electoral Județean. Zeci de persoane implicate în procesul de votare au venit încă de dimineață să depună buletinele de vot, tabletele și celelate materiale pentru alegeri. Lucrurile au mers mult mai repede și nu au mai existat cozi, așa cum s-a întâmplat luni și marți, când mai multor persoane lui s-a făcut rău.


A trei zi pentru depunerea materialelor electorale la Biroul Electoral Județean. Astăzi, însă, nu a mai fost aglomerație în comparație cu zilele trecute, când s-a așteptat ore în șir la cozi. Astăzi, la ora 11.00, câteva persoane mai așteptau la rând.
Procesul de predare a materialelor electorale a mers greu, pentru că sute de procese verbale au fost întocmite greșit, spun cei de la BEJ. În plus, și prelungirea programului de votare până la ora 22 a dus la această aglomerație.
Iar activitatea BEJ este departe de a se încheia. Au fost înregistrate două contestații pentru renumărarea voturilor la Consiliul Local Slatina.
Potrivit reprezentanților BEJ, cele două contestații au fost formulate de PSD și USR, iar circumscripția a admis solicitarea. Apoi, PNL a contestat această decizie.
Tot la Slatina, și partidul SOS a depus contestație.
În urma ședinței de astăzi, BEJ a admis contestațiile președintei BEC Slatina și pe cea a PNL Olt și a fost anulată hotărârea BEC Slatina, privind renumărarea voturilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE