Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În control la păcănele și case de pariuri
12.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 169

Angajații sălilor de jocuri de noroc și respectarea drepturilor lor au constituit ținta recentului control al inspectorilor de muncă din Olt. Au fost efectuate mai multe controale, fiind aplicată doar o singură amendă, în localitatea Băbiciu. Potrivit instituției, cea mai frecventă deficiență constatată a fost legată de evidența timpului de muncă.


Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a desfășurat o nouă campanie națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale referitoare la încheierea și executarea contractelor individuale de muncă de către angajatorii din domeniul jocurilor de noroc. Au fost dispuse mai multe controale, în urma cărora au fost aplicate măsuri de remediere, dar și o amendă.
Potrivit reprezentanților instituției, scopul acestei campanii a fost acela de a crește gradul de conștientizare în rândul angajaților cu privire la drepturile și obligațiile în domeniul relațiilor de muncă.
Cele mai frecvente deficiențe constatate au fost legate de nerespectarea prevederilor legale referitoare la evidența timpului de muncă, neplata drepturilor salariale la timp, dar și încheierea contractului individual de muncă, doar într-un singur exemplar.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE