Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
După un an de școală, „Albinuțele” așteaptă vacanța
12.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 705

După un an de provocări, cu emoții inense, cu teste și multe lucruri noi pe care le-au învățat la școală, elevii se pregătesc acum să întâmpine vacanța. Sunt nerăbdători să meargă la mare, la munte, la piscină, ori să se joace fără grija temelor. Vi-i prezentăm, astăzi, pe elevii claselor a I -a A și B de la Școala „Vlaicu Vodă” din Slatina, care și-au petrecut ziua într-un mod relaxant.


Sunt ultimele zile de școală și vine mult așteptata vacanță mare. Elevii sunt nerăbdători să ia o pauză de la teme și să profite din plin de vară, de soare și de relaxare. I-am întâlnit, astăzi, pe copiii de la „Clasa Albinuțelor” din cadrul Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă” din Slatina, care au venit alături de colegii lor de la clasa I-a B, în Parcul Pitești din Slatina. S-au distrat în natură și ne-au spus ce planuri au pentru vacanță, dar și cum a fost acest an școlar.
Și copiii de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina, clasa a III-a C, au petrecut ziua în natură, în Parcul „Dumitru Dobrescu” de lângă școala lor. Și ei așteaptă cu nerăbdare vacanța mare, pentru a face tot ce și-au propus, pentru distracție și relaxare. Se vor întoarce la școală din septembrie, când îi așteaptă un an plin, cu noi provocări și reușite.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE