Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
OPC Olt: Sfaturi la cumpărarea legumelor și fructelor
15.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 529

Comisarii OPC Olt oferă mai multe sfaturi utile consumatorilor care cumpără legume și fructe proaspete. Acestea sunt menite să ajute oamenii să facă alegeri informate și să fie conștienți de calitatea produselor pe care le achiziționează.


 În această perioadă, în piețe este o ofertă bogată de legume și fructe proaspete, atrăgând consumatorii cu prospețimea și savoarea lor. Cu toate acestea, cumpărătorii trebuie să fie extrem de atenți, pentru a se asigura că primesc produse de calitate și sănătoase.
De asemenea, comisarii recomandă să acordați atenție deosebită mijloacelor de măsurare ale căror indicații trebuie să fie vizibile. Acestea trebuie să fie verificate metrologic.
Potrivit unui comunicat de presă emis de ANPC, în prima jumătate a lunii aprilie 2024, au fost controlați peste o mie de operatori economici, la majoritatea constatându-se nereguli.
Totodată, au fost verificate peste 500 tone de fructe și legume proaspete. Peste 400 tone dintre acestea nu s-au încadrat în normele legale în vigoare. Au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 4 milioane lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE