Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Președintele ales Rotary Internațional 2024-2025, vizită istorică la Timișoara
14.05.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 117

Vizită de nivel înalt pentru membrii Rotary District 2241 România și Republica Moldova. Președintele ales al Rotary Internațional 2024-2025 s-a aflat la Timișoara, pentru a cunoaște proiectele de impact din această zonă a țării și pentru a transmite tuturor mesajul Rotary, acela de a crea magie în lume.


A fost un weekend important pentru membrii Clubului Rotary Timișoara, care au primit vizita Președintelui Ales al Rotary Internațional Stephanie Urchick. Pe lista activităților s-au aflat atât prezentarea celor mai importante proiecte ale membrilor Rotary din această zonă a țării, cât și vizitarea atracțiilor culturale ale orașului Timișoara. La primire, invitata de onoare a fost întâmpinată în mod tradițional cu pâine și sare de către liderii rotarieni români.
A doua zi, la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde a avut loc prezentarea proiectului „Speranța trăiește în inimile copiilor!”, un program de suflet prin care copiii care se nasc cu probleme cardiace sunt ajutați pentru a avea o nouă șansă la viață.
Vizita a continuat apoi în parcul Universității de Vest Timișoara, cu dezvelirea „Peace Pole”, un simbol recunoscut la nivel internațional ca purtător al mesajului „Fie ca pacea să domine pe Pământ”.
O altă activitate importantă de pe lista membrilor Rotary a fost prezentarea unui proiect de reabilitare a spațiilor de creație pentru artiștii timișoreni și vizionarea unei expoziții de artă.
Viitorul lider internațional al rotarienilor din toată lumea a avut ocazia și de a vizita Catedrala Mitropolitană din Timișoara, acolo unde a fost prezentată și o expoziție de icoane.
Evenimentul s-a încheiat cu o întâlnire generală a rotarienilor din acest district, unde au fost ținute discursuri de către guvernatorul Rotary 2241 România Ovidiu Bunget, directorul internațional Rotary Daniel Tănase, cât și de președintele ales al Rotary Internațional 2024-2025, Stephanie Urchick.
Această vizită a reprezentat o ocazie unică pentru rotarienii români de a cunoaște unul dintre cei mai mari lideri la nivel mondial. Stephanie Urchick este al zecelea președinte Rotary Internațional care a fost prezent în România.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE