Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sute de forțe MAI în stradă, pentru un Paște în siguranță
02.05.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 150

Sute de forțe de ordine s-au mobilizat în județul Olt pentru ca sărbătorile de Paște să se desfășoare în liniște și sigurană. 200 de polițiști, 100 de pompieri și alte câteva sute de jandarmi și polițiști de frontieră vor fi la datorie în Noaptea de Înviere și în ziua de Paște, pentru prevenirea evenimentelor nedorite.


În contextul minivacanței de Paște, polițiștii olteni acționează pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de aceste sărbători.
Echipele de intervenție vor fi prezente pe principalele artere rutiere din județ, dar mai ales în zona locașurilor de cult, pentru prevenirea evenimenterlor de orice fel. Pentru a vă petrece minivacanța în siguranță, forțele MAI recomandă să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător, să fiți atenți la copiii care vă însoțesc și, mai ales, la folosirea lumânărilor aprinse. În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la numărul de urgență 112.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024