Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ITM Olt în control la service-urile auto
01.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 84

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a organizat o serie de verificări la service-urile auto din județ. Au fost organizate 20 controale în 72 de ore, însă deficiențele constatate au fost minore și remediate.


 Există și patroni care respectă legea, spun inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă. Săptămâna trecută, toate service-urile auto din Olt au avut parte de controale fulger. Angajații ITM au dorit să vadă dacă în acest domeniu se respectă toate normele de muncă în vigoare.
Cele șapte deficiențe constatate nu au reprezentat abateri grave de la legea în vigoare, ci, mai de grabă, întârzieri ale patronilor în ceea ce privește transmiterea contractelor de muncă sau a achitării drepturilor salariale.

Inspectorii de muncă atrag atenția că astfel de controale neanunțate vor avea loc pe tot parcursul anului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024