Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Flori și culoare la Fântâna Speranței
29.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 120

An de an, odată cu sosirea primăverii, Slatina prinde culoare prin florile plantate de către autorități pe străzile din oraș. Un peisaj extrem de admirat de locuitorii municipiului, care recunosc Slatina ca fiind orașul florilor.


 La Slatina, decorul urban se îmbină cu spațiile verzi și pline de flori, care fac ca orașul nostru să fie o adevărată pată de culoare. Locul de relaxare de la Fântâna Speranței este o zonă în care autoritățile au grijă mereu ca florile plantate aici să fie în cea mai bună stare, pentru ca slătinenii să se poată bucura de ele. „Slatina este un oraș al florilor”, mărturisesc cei care vin pentru a profita de vremea frumoasă, aerul liber și pentru a admira frumusețea naturii.
Este o tradiție ca an de an Primăria Municipiului Slatina să planteze și să aibă grijă de florile plantate în oraș. Asta a făcut ca de-a lungul timpului orașul nostru să fie recunoscut pentru natura și spațiile verzi ce se regăsesc pe străzile din municipiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024