Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ofertă bogată de miei
10.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 248

Oferta de miei mari pentru Sărbătoarea Paștelui din acest an, se anunță a fi una bogată în județul Olt. Crescătorii de oi din zonă spun că animalele vor ajunge la greutatea optimă de vânzare și că prețurile vor rămâne similare cu cele practicate în anul precedent.


 Doar câteva săptămâni au mai rămas până la Paște, sărbătoare pentru care, creștinii obișnuiesc să gătească preparate din miel. Laurențiu Luță, un fermier din Perieți, dedicat oieritului, spune că oferta din acest an va fi generoasă. Datorită vremii cu temperaturi pozitive, crescătorii au început deja sacrificarea animalelor și nu duc deloc lipsă de clienți. Conform estimărilor, un kilogram de carne de miel va avea un preț de aproximativ 22 de lei.
Vânzarea mieilor nu este o problemă, iar în acest an, majoritatea animalelor vor ajunge la clienții fideli care apreciază calitatea produselor sale, spune fermierul oltean.
Anul acesta, creștinii ortodocși vor sărbători Paștele pe 5 mai.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024