Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
SLATINA: ALEEA TIPOGRAFULUI, BLOCATĂ PE 10 APRILIE
08.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 257

Cetățenii care locuiesc în zona străzii Aleea Tipografului din Slatina sunt rugați să elibereze parcările, miercuri, pe 10 aprilie, pentru că va fi demolat Castelul de Apă.


Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrării, va începe operațiunile de punere la sol a ultimei părți din Castelul de Apă, de pe strada Tipografului, din Slatina, miercuri 10.04.2024.
„Strada Aleea Tipografului va fi blocată pe tot parcursul zilei.
Le solicităm cetățenilor care parchează mașinile în zonele cuprinse între străzile Aleea Tipografului - poarta ISU Olt - Toamnei și Primăverii să elibereze parcările!”, este anunțul reprezentanților Companiei de Apă Olt.

În acest sens, la scările de bloc, din zona intervenției, au fost afișate anunțuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024