Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cavalerii Templieri, întâlnire națională la Slatina
08.04.2024
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 295

Moment special de comemorare și celebrare, dar și de confirmare a dedicării constante față de valorile Ordinului Cavalerilor Templieri din România. Capitulul Național a avut loc sâmbătă la Slatina, iar membrii săi și-au reafirmat credința că acțiunile lor pot aduce lumină și speranță în întunericul lumii.


Membrii distinși ai Ordinului Cavalerilor Templieri s-au adunat la Slatina, într-o atmosferă încărcată de istorie și spiritualitate pentru a marca o întâlnire națională impresionantă.

Capitulul Național al Ordinului Cavalerilor Templieri din România a fost o ocazie deosebită pentru cavalerii și doamnele templiere să se reîntâlnească, să împărtășească experiențe și să își îmbogățească cunoștințele despre istoria și misiunea lor.

Scopul organizației este unul caritabil, iar activitățile membrilor săi sunt posibile datorită donațiilor. Printre obiectivele urmărite de OSMTH se numără eradicarea sărăciei, susținerea învățământului sau combaterea violenței domestice.

Ordinul Cavalerilor Templieri din România are aproape 100 de membri ce sunt distribuiți în grupuri de lucru, în diferite zone ale țării. Marele Priorat al României este membru al OSMTH, organizație internațională cu statut de Membru Consultativ în Comisia Economică și Socială a Organizației Națiunilor Unite.

Marele Priorat al României respectă valorile creștine, principiile Ordinului Templier medieval adaptate societății moderne și militează pentru construirea unei societăți bazate pe toleranță, educație și ajutorarea aproapelui.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024