Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary Club Slatina│Daruri pentru copiii nevoiași
05.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 790

Rotary Club Slatina a oferit zâmbete și bucurie, astrăzi, la Piatra Olt. În cadrul proiectului „Rotary dăruiește”, ajuns la cea de-a treia ediție, membrii clubului au împărțit cadouri pentru 30 de copii din comunitatea de etnie romă. Mai mici sau mai mari, cu toții au fost încântați de surpriza oferită de rotarieni.


O nouă acțiune marca Rotary Club Slatina a bucurat, astăzi, sufletele a zeci de copii din comunitatea de etnie romă de la Piatra Olt.
Au fost oferite 30 de pachete cu dulciuri și jucării. Surpriza celor de la Rotary i-a bucurat până la lacrimi pe copii, dar și pe părinții și buncii lor.
Reprezentanții Rotary Club Slatina spun că vor continua acest proiect și în următorii ani. Prin astfel de acțiuni de caritate, ei vor să ajute un număr cât mai mare de copii defavorizați sau de persoane ce au cu adevărat nevoie de sprijin material.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024