Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Peste 700 de locuri de muncă vacante
05.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 245

Prin intermediul AJOFM Olt, angajatorii din județ oferă oportunițăți de angajare pentru șomeri și pentru cei care doresc să-și schimbe cariera profesională, punând la dispoziție peste 700 de joburi. Printre domeniile în care sunt disponibile locuri de muncă se numără construcțiile, industria ușoară, serviciile, agricultura și multe altele.


Sute de locuri de muncă sunt vacante, în această perioadă, la nivelul județului nostru. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt a anunțat disponibilitatea a sute de joburi, acoperind o gamă largă de domenii și niveluri de educație.
Potrivit reprezentanților instituției, majoritatea locurilor de muncă sunt destinate persoanelor cu studii profesionale.
Persoanele interesate să lucreze sunt încurajate să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt pentru a beneficia de sprijinul și resursele disponibile, astfel încât să își găsească locul de muncă potrivit.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024