Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Guvernatorul Rotary 2241, bilanț la jumătatea mandatului
20.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 68

A fost un weekend plin de discuții constructive și de planificare strategică pentru membrii Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova. Întâlnirea Comitetului Districtual și a Asistenților Guvernator a fost marcată de evaluarea proiectelor Rotary și de discuții amănunțite privind direcția viitoare a districtului. Evenimentul a fost un moment important pentru prezentarea bilanțului celor șapte luni de mandat ale actualului Guvernator, Ovidiu Bunget.


Weekend-ul trecut a avut loc, la Covasna, un eveniment deosebit pentru comunitatea Rotary din Districtul 2241 România și Republica Moldova. Întâlnirea Comitetului Districtual și a Asistenților Guvernator a avut ca scop evaluarea rezultatelor și impactului proiectelor Rotary desfășurate în district. De asemenea, s-a prezentat un bilanț al primelor șapte luni de mandat ale guvernatorului Ovidiu Bunget, oferind o imagine de ansamblu asupra trecutului, prezentului și viitorului acestui mandat.
Membrii Rotary au descris perioada ca fiind una plină de activități diverse, vizite și proiecte semnificative. Ei au apreciat devotamentul și pasiunea Guvernatorului Ovidiu Bunget, subliniind succesul său în construirea unor legături puternice între cluburile Rotary și comunități.
Întâlnirea de la Covasna a fost un moment important pentru Rotary District 2241 România și Republica Moldova, oferind o imagine de ansamblu asupra activităților din prima parte a mandatului de Guvernator și conturând planurile pentru viitor. Dedicația și entuziasmul membrilor Rotary demonstrează că această organizație va continua să joace un rol semnificativ în construirea unei lumi mai bune.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE